Ät fräscht & nyttigt hos slimfood

SALLAD, SUSHI & POKE BOWLS HOS SLIMFOOD

Vi vill hålla en kvalitet som är lite utöver det vanliga!

Vår mat

Sallad

Finns det någon maträtt som är mer förknippad med hälsa och välbefinnande än sallad? Inte vad vi vet. Att den dessutom går att variera i all oändlighet gör ju inte saken sämre.

I vår disk kan du välja mellan våra olika salladsförslag eller komponera din helt egna blandning av smaker och färger. Vi har till exempel bulgur (en hälsosam form av vete), couscous (finkornig pasta av durumvete) och quinoa (frön från en näringsrik sydamerikansk ört som är naturligt fri från gluten och har lågt GI).

Sushi

Att sushi ursprungligen kommer från Japan vet förmodligen de flesta. Och att det är bra och hälsosam mat är inte heller någon hemlighet.

Många tror nog också att sushi alltid innehåller rå fisk men så är det faktiskt inte. Hos oss kan du välja mellan en mängd olika varianter, både med och utan rå fisk. Det som däremot är gemensamt för all sushi som vi serverar, är att råvarorna är av högsta kvalitet.

Pokebowl

Poké har sitt ursprung i hawaiiansk husmanskost, ordet betyder att dela eller skära itu. Rätten ser olika ut, men består i grunden av tre lager; i botten ett lager ris, sedan ett lager marinerad fisk och sista lagret är topping som kan bestå av vad som helst. Vi har valt några favoriter till topping såsom edamame, picklad lök och fänkål, rostad lök. Och som en sista twist någon av våra pokedressingar ovanpå allt!

Galleri